Divertisment, Vedete

Vor pisicuţe înainte de concerte sau şoferi îmbrăcaţi în bumbac 100%. Ce solicitări absurde au vedetele

Distribuie articolul pe:

Vedetele au uneori cele mai absurde solicitări.

jeny

   Kanye West, soţul lui Kim Kardashian este un rapper destul de excentric. Înainte de concerte vrea ca în cabina sa să se găsească numai prosoape Versace, din import. În plus,  şoferul care îi conduce maşina trebuie să poarte haine confecţionate din bumbac 100%!

O divă de rangul lui J Lo trebuie sa aibă nişte pretenţii pe măsură. Contactată pentru a canta pe o sumă generoasă la un important eveniment din India,Jennifer Lopez a avut nişte pretenţii care i-au facut pe organizatori să se răzgândească.

Jennifer Lopez a cerut un avion privat şi aproape un hotel întreg pentru staff-ul ei. În cabina de schimb, J Lo îşi doreşte să aibă canapele albe, scaune învelite cu huse tot albe, peşte, fructe şi multe flori.

    Mariah Carey este o divă supremă, prin urmare şi pretenţiile ei trebuie să fie de neînţeles. Cântăreaţa a cerut să îi fie aduse în cabină, înaintea unui concert, 20 de pisicuţe şi porumbei.

    Lady Gaga  vrea să aibă în cabina de schimb canapele albe din piele, trandafiri şi draperii din satin negru.  Din cabina de schimb a cantaretei nu trebuie să lipsească nici postere cu David Bowie, Queen, Elton John şi Billie Holiday.

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>