Știri

Vince Low, artist şi ilustrator care realizează portrete uimitoare

Distribuie articolul pe:

low5-copertaDacă luați o bucată de hârtie și, ca în copilărie, începeţi haotic să desenaţi dintr-o parte în alta, veți obține ceva de neînțeles.

Cu toate acestea, Vince Low, artist şi ilustrator, a însuşit această tehnică de desen creând, astfel, propriul stil.
Fără a lua mâinile de pe foaia de hârtie, artistul cu o precizie excelentă realizează portrete uimitoare de chipuri celebre.

Vince Low a muncit din greu până să devină ilustrator în Kuala Lumpur, Malaezia. El şi-a început cariera ca designer în fruntea unei echipe de creație, şi asta în ciuda dizabilității de care suferea. În tinereţe, Vince Low cu greu a învins boala care îl chinuia – dislexia, o dizabilitate a învăţării care poate afecta capacitatea unei persoane de a citi, scrie şi uneori de a vorbi.

Stilul Low este foarte unic prin faptul că creează ordine din haos, dând lucrărilor un fel unic de frumuseţe care nu pot fi copiate.

Proiectul său „Chipuri” a început atunci când a creat trei portrete ale unor personalităţi celebre care au suferit de dislexie: Pablo Picasso, Albert Einstein și John Lennon.

Mai jos vă prezentăm câteva din lucrările lui Vince Low.

low2lowlow13
low12
low11
low10

low9

low8
low7
low6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>