Divertisment, Vedete

Vedete care au lucrat ca profesori

Distribuie articolul pe:

   Nu toate vedetele au vrut de la bun început să fie în lumina reflectoarelor. Unele au început cu job-uri obişnuite, precum cel de profesor. Acesta este şi exemplul câtorva vedete care, înainte de a cunoaşte celebritatea, au stat la catedră.

sting

Înainte de a deveni star internaţional, Sting a lucrat ca profesor de engleză, muzică şi fotbal american. El a predat la şcoala din cadrul Mănăstirii St. Catherine, iar cel mai interesant este faptul că renumitul cântăreţ era atunci singurul profesor de sex masculin din instituţia de învăţământ.
sheryl-crowCu mama profesoară de pian, nu este de mirare că Sheryl Crow i-a moştenit pasiunea pentru muzică, dar şi meseria. După ce a terminat studiile muzicale la Universitatea din Missouri, ea a ales să predea întâi la o şcoală elementară şi să cânte doar în weekend-uri. La început Sheryl a cântat ca backing vocal pentru staruri precum Michael Jackson sau Stevie Wonder, apoi a căpătat destulă încredere în ea, iar succesul nu s-a lăsat aşteptat.

gene-simmonsGene Simmons, membru al trupei Kiss, cunoscut şi datorită machiajului extravagant şi a costumaţiilor pe măsură, înainte să devină o legendă, artistul era un profesor care nu ieşea cu nimic din tipare la o şcoală primară.

JK-ROWLING

 

Autoarea seriei “Harry Potter”, JK Rowling, a lucrat ca profesoară de engleză în Portuglia şi se pare că activitatea ei a inspirat-o. J. K. Rowling, care înainte de a-şi publica romanele din seria “Harry Potter” era o mamă singură ce trăia din ajutorul social, a strâns o avere de aproximativ un miliard de dolari, potrivit revistei Forbes. Totodată, J.K. Rowling este considerată una dintre cele mai influente femei britanice.
sylvester-stalloneÎn anii ’60, atunci când Sylvester Stallone mergea la Colegiul American din Elveţia, actorul a trebuit să îşi ia un job pentru a se întreţine. Astfel actorul şi-a încercat competenţele de profesor fiind instructor de gimnastica.

Mr-T

 

Cunoscutul actor american Mr. T, renumit mai ales pentru filmul The A-Team din anii ’80, a avut şi alte meserii. Astfel, actorul a predat pentru un timp ore de gimnastică elevilor din Chicago.

kanye-west

 

 

Un caz mai special este al soţului lui Kim Kardashian, Kanye West, care a ajuns profesor la facultate, anul trecut, fără voia lui. După ce a bătut un fotograf, a fost obligat de către judecători să presteze 250 de ore în folosul comunităţii, aşa încât celebrul rapper a încercat postura de profesor la Trade Technical College, din Los Angeles, unde le-a vorbit studenţilor depre modă.

 

 

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>