Divertisment, Muzică

Un nou single de la 3 Sud Est şi Inna – „Mai stai”

Distribuie articolul pe:

inna-ft-trei-sud-est-c3 Sud Est a colaborat cu Inna pentru noul single „Mai stai”. Melodia a fost lansată în format audio, în perioada următoare fiind programată și filmarea videoclipului.

După ce „Emoții” a fost desemnată Piesa Anului 2014 în România, 3 Sud Est propune pentru 2015 o piesă înregistrată împreună cu Inna. Noul single se numește „Mai stai” și este compus de către membrii trupei alături de băieții de la Play & Win, compozitorii Innei.

„O colaborare inedită și o piesă care sperăm să vă atingă inimile, alături de constănțeanca noastră, Inna, pe care o admirăm pentru faptul că muzica ei și numele României au fost auzite în toată lumea.” – 3 Sud Est.

„Sunt foarte fericită și mândră să cânt o piesă împreună cu 3 Sud Est, artiști pe care îi apreciez de ani buni. Este un vis împlinit! Sunt cu atât mai încântată cu cât și ei, ca și mine, vin de la malul mării. Ne-am unit forțele și a ieșit ‘Mai stai’, o piesă sinceră și dragă mie.” – Inna.

O producție Cat Music, 1ArtistMusic, Roton Music și Global Records, single-ul „Mai stai” conține refrenul unei piese compuse în urmă cu câțiva ani de către Play & Win și lansate doar pe YouTube. Din piesa veche s-a păstrat doar refrenul, restul melodiei fiind compus de către Laurențiu, Viorel și Mihai, iar producția muzicala îi aparține lui Laurențiu Duță.

Videoclipul oficial al piesei „Mai stai” urmează să fie filmat și lansat în câteva săptămâni.

Sursa: infomusic.ro

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>