Divertisment, Filme

Super blockbusterele aşteptate în perioada primăvară-vară 2015

Distribuie articolul pe:

În curând în cinematografele din întreaga lume se va începe sezonul blockbusterelor. Vom avea parte, ca şi în anii trecuţi,de filme impresionante, cu investiţii foarte mari, efecte speciale şi super eroi. Mai jos vă prezentăm câteva din cele mai aşteptate blockbustere din 2015.

Fast and Furious 7

Fast and Furious 7 este ultimul film din seria de succes în care mai apare Paul Walker, în rolul lui Bryan O’Conner. Alaturi de el revine şi Vin Diesel, în rolul lui Dominic Toretto. Cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, după ce au cazierul curat, alături de prieteni, dar totul se năruie atunci când apare în peisaj Ian Shaw (Jason Statham). Aşa că cei doi vor fi nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker,producătorii trebuind să aleagă între modificarea din temelii a scenariului şi folosirea efectelor speciale pentru a completa scenele lipsă ale actorului. Cu ajutorul fraţilor acestuia, producţia a fost terminată luni de zile mai târziu. Lansarea filmului va avea loc pe 3 aprilie 2015.

The Avengers: Age of Ultron

 

În The Avengers: Age of Ultron, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui sa evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Însă, dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, iar Răzbunătorii vor fi singurii capabili să îi ţină piept. Iron Man, Capitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk vor avea nevoie de resurse ieşite din comun, dar şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor şi să emită radiaţii şi unde electromagnetice. The Avengers: Age of Ultron îi readuce în distribuţie pe Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, dar şi pe noul erou, James Spader. Data de lansare este 1 mai 2015.

Mad Max:Fury Road

Mad Max: Fury Road continuă franciza Mad Max, cu Mel Gibson, lansată în 1979. De această dată, Mel Gibson este înlocuit cu Tom Hardy. Noul film promite o întoarcere la atmosfera distopică ce a definit această serie cinematografică şi va aduce o societate anarhică, pentru care legile şi regulile nu mai există. Dar în această lume sângeroasă există doi rebeli care ar putea răsturna totul şi instaura ordinea. Max încearcă să îşi revină după ce şi-a pierdut soţia şi copilul şi se luptă cu toţi cei care îi ies în cale şi îl ameninţă. Însă, mai există un alt personaj interesant, Furiosa (Charlize Theron) o femeie rasă complet în cap, cu o apariţie de războinică, care încearcă să supravieţuiască în deşertul sângeros.Lansarea a fost preconizată pentru data de 15 mai 2015.

Tomorrowland

Super productţa science fiction Tomorrowland este regizată de Brad Bird, iar scenariul a fost scris de Damon Lindelof împreună cu Jeff Jensen. Subiectul este asemănător cu filmul Close Encounters of the Third Kind (1977) produs de Steven Spielberg, având la bază întâlniri extraterestre şi muşamalizarea guvernamentală a întâmplărilor inexplicabile. Personajul lui Clooney este un geniu inventator nemulţumit care trebuie să salveze planeta cu ajutorul unui copil robot, jucat de Raffei Cassidy.Filmul va fi lansat pe 22 mai 2015.

Poltergeist

Legendarul cineast Sam Raimi (Spiderman, Evil Dead, The Grudge) şi regizorul Gil Kenan (Monster House) readuc povestea horror clasică, despre o familie a cărei casă dintr-o suburbie devine bântuită de spirite rele. Familia va fi nevoită să îşi unească forţele şi să încerce orice le stă în putinţă pentru ca forţele răului să nu le răpească fiica definitiv.Lansarea va fi pe 22 mai 2015.

San Andreas 3D

Povestea filmului „San Andreas” are loc după ce un cutremur puternic loveşte California şi produce distrugeri uriaşe. Personajul principal va fi un pilot de elicopter, interpretat de Dwayne Johnson, care va face o călătorie periculoasă de-a lungul statului pentru a-şi recupera fiica pierdută, alături de soţia lui, interpretată de Carla Gugino.

Jurassic World

Cu o distribuţie interesantă şi promisiunea unui nou dinozaur ce îl depăşeşte în ferocitate până şi pe T-Rex, filmul s-ar putea bucura de un mare succes. Filmul va confirma statutul de star al lui Chris Pratt, devenit unica şansă de supravieţuire a oamenilor de pe Isla Nublar în lupta lor împotriva periculoşilor dinozauri.

Terminator: Genisys

Arnold Schwarzenegger revine în rolul faimosului T-800 în Terminator Genisys. Alături de acesta, în „Terminator: Genisys” vor apărea Emilia Clarke, în rolul Sarah Connor, şi Jason Clarke, care îl va interpreta pe John Connor. Acţiunea are loc in 2029, când John Connor conduce forţele de rezistentă împotriva maşinăriilor. Acesta se teme că maşinăriile vor pune capăt rasei umane. Astfel, el îl trimite pe soldatul lui loial, Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în trecut, în 1984, pentru a o salva pe mama lui, Sarah Connor (Emilia Clarke) de un Terminator, programat să o ucidă

Minions

Povestea Minionilor, creată de Universal Pictures şi Illumination Entertainment, îşi are originea la începutul timpurilor. Minionii au apărut ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticaloşi stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-şi păstreze în viaţă acei stăpâni, de la T. Rex, la Napoleon, aşa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească, şi sunt afectaţi de o depresie profundă. Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, împreună cu rebelul adolescent Stuart şi cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a gasi un nou şef pe care ei şi fraţii lor să-l urmeze supuşi.

Ant-Man

Film aflat în dezvoltare de ani buni, Ant-Man ni-l arată în rolul titular pe Paul Rudd, care face o schimbare de direcţie în carieră. Actorul îl interpretează pe Scott Lang, un infractor mărunt care învaţă ce înseamnă responsabilitatea şi puterea binelui când pune mâna pe o substanţă ce-i permite să îşi micşoreze dimensiunile. Distribuţia este completată de Evangeline Lilly, Michael Douglas şi Corey Stoll. Ca fiecare film Marvel, Ant-Man va oferi indicii cu privire la viitorul universului cinematografic atât de popular în ultimii ani.

Pan

Regizorul Joe Wright ne introduce în lumea fascinantă a lui Peter Pan într-o nouă versiune inedită, intitulată „Pan”. Filmul va urmări viaţa unui baieţel din Londra care este atras într-o lume fantastică, Neverland. Acolo, el îl va întâlni pe eroul negativ Blackbeard şi va trebui să îl confrunte. Peter Pan urmează să fie lansat pe 17 iulie 2015 şi va fi o versiune modernă şi reimaginată a poveştii clasice, cu o distribuţie internaţională.

Mission:Impossible 5 – Rogue Nation

În Mission Impossible: Rogue Nation, Ethan Hunt şi echipa sa primesc cea mai grea misiune de până acum: să neutralizeze Sindicatul, o organizaţie teroristă, dornică să le distrugă pentru totdeauna propria lor organziaţie.

Fantastic Four

Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell şi Siles Teller sunt ceilalţi actori care vor readuce la viaţă super eroii din „Fantastic Four” în noul reboot produs de 2oth Century Fox. Michael B. Jordan va juca rolul lui Human Torch. Kate Mara, sora la fel de celebră a lui Rooney Mara, va fi Sue Storm/Invisible Girl.
Sursa:procinema.ro

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>