Divertisment, Vedete

Nina Dobrev părăseşte serialul care a făcut-o celebră

Distribuie articolul pe:

nina-dobrev

Nina Dobrev lasă în urmă serialul care a făcut-o celebră la nivel mondial şi care i-a adus milioane de fani. Astfel, actriţa de 26 de ani va ieşi din serialul The Vampire Diaries, conform Variety.

Anunţul a fost făcut de actriţă chiar pe pagina ei de Instragram, acolo unde a anunţat despărţirea de echipa The Vampire Diaries. „Tocmai am petrecut cel mai frumos weekend în Lake Lanier, în Georgia, cu familia The Vampire Diaries, colegii şi echipa. Vreau să fiu prima care va spune asta, nu a fost o vacanţă, ci o petrecere de adio. Dintotdeauna am ştiut că povestea Elenei va fi o aventură de şase sezoane, iar în aceşti şase ani am trăit aventura vieţii mele. Am fost nemuritoare, am descoperit un al doilea eu. Am fost răpită, omorâtă, readusă la viaţă, torturată, blestemată etc şi încă mai sunt atâtea surprize până la finalul sezonului, în mai. Elena s-a îndrăgostit nu o dată, ci de două ori, cu două suflete pereche minunate, iar eu mi-am găsit aşa câţiva dintre cei mai buni prieteni şi mi-am extins o familie pe care o voi iubi mereu” a fost declaraţia ei.

Julie Plec, unul dintre producătorii executivi ai serialului, a oferit un comunicat oficial, în care i-a urat mult succes actriţei, în viitoarele proiecte. „E dureros şi frumos în acelaşi timp să ne luăm la revedere de la Nina. După 6 ani împreună, întreaga echipă a ajuns la un nivel de apropiere incredibil şi cred că toţi am fost surprinşi de această decizie. Nina vrea să se dezvolte, să se odihnească, să călătorească în întreaga lume şi noi o susţinem. Ne va lipsi Nina şi toate personajele pe care le-a jucat în serial, dar suntem entuziasmaţi să continuăm povestea fraţilor Salvatore şi celorlalte personaje” a spus aceasta, conform Variety.

În acelaşi timp, un alt actor din serial, Michael Trevino, care îl juca pe Tyler, va pleca din show, după încheierea sezonului 6.  Serialul The Vampire Diaries va continua şi cu sezonul 7, dar fără vedeta show-ului, Nina Dobrev, cea care o joacă pe Elena. Producătorii nu au spus nimic despre  soarta personajelor sau cum va ieşi Elena din serial.

The Vampire Diaries este bazat pe seria cărţilor scrise de  L.J. Smith. Seria supranaturală produsă de Alex Lloyd, Kevin Williamson si Julie Plec după cărţile autoarei L. J. Smith şi difuzată din 2009 de canalul CW este povestea unei adolescente Elena (Nina Dobrev )  prinsă într-un triunghi amoros alături de doi fraţi vampiri ( Paul Wesley şi Ian Somerhalder).

Sursa: procinema.ro

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>