IT

Mozilla a lansat noul Firefox 41

Distribuie articolul pe:

mozilla

Cea mai recentă versiune a browserului Firefox – Firefox 41 – a fost lansată de Mozilla pentru sistemele Windows, Mac, Linux și Android.

Noua versiune include actualizări pentru personalizarea contului Firefox de către utilizatori așa că aceștia pot împărți date de navigare ca parole, semne de carte, istoric sau tab-uri deschise pe toate dispozitivele unde rulează browserul. Această versiune permite utilizatorilor să adauge o imagine reprezentativă pentru cont.

Firefox Hello Bet – sistemul de comunicare integrat în Firefox si dezvoltat în colaborare cu Telefónica – deține abilitatea de a trimite și primi mesaje instant în timpul unui apel video în Firefox pentru Windows, Mac și Linux.

Alte îmbunătățiri includ suport IME mai bun pentru Windows (versiunile de la Vista în sus) folosind framework-ul Text Services. Imaginile de tip SVG pot fi folosite ca icon-uri reprezentative iar Mozilla a mai spus că noua versiune a browserului a îmbunătățit și performanța de redare a umbrelor.

Versiunea Android a browserului include noi funcții ca abilitatea de a căuta prin intermediul diferiților provideri de pe panoul de căutare, swipe-to-close pentru tablete și îmbunătățiri pentru administrarea semnelor de carte cu detectarea de intrări duplicat.

Potrivit Mozilla, mai mult de 450 de milioane de persoane folosesc browserul Firefox și, potrivit NetMarketShare, acesta deține 12% din cota de piață a browser-elor pentru desktop, imediat după Internet Explorer și Chrome.

Sursa: techcafe.ro

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>