Divertisment, Vedete

Jessica Alba – o femeie autoritară şi foarte exigentă cu angajaţii săi

Distribuie articolul pe:

Jessica Alba1

Credeai că Jessica Alba, cu al său chip angelic, este inofensivă? Încă o dovadă că aparenţele pot înşela amarnic! Pe lângă o carieră impresionantă în cinematografie, actriţa a pus în urmă cu câţiva ani şi bazele companiei Honest, căreia i se dedică zilnic, trup şi suflet.

Având în vedere că această afacere îi aduce miliarde de dolari în conturi (în 2014, veniturile companiei au fost evaluate la 1 miliard de dolari) este şi normal ca vedeta să nu accepte nici cea mai mică greşeală din partea angajaţilor săi.

Într-un interviu acordat publicaţiei More Magazine, Jessica a recunoscut că este atât de exigentă cu subalternii săi, încât de multe ori ajunge să îi facă să plângă! „Sunt adepta „metodei zăhărelului”, însă trebuie să recunosc că în mare parte mizez foarte mult pe metoda „biciului” atunci când discut cu ei (angajaţii săi). Sunt foarte directă. Am făcut mulţi oameni să plângă, însă am grijă să le reamintesc de fiecare dată că nu am nimic personal cu ei. Le explic că afacerile sunt afaceri şi că totul trebuie să funcţioneze ca pe roate. Tocmai de aceea nu accept nicio greşeală. Am învăţat totuşi să mă mai temperez”, a dezvăluit Jessica. Cine ar fi crezut că în spatele zâmbetului dulce şi privirii inocente, se ascunde, de fapt, o femeie autoritară, în vocabularul căreia nu există propoziţia „Am greşit”?

Se pare însă că această fire autoritară a Jessicăi este responsabilă pentru succesul companiei „Honest”, a cărei valoare a fost estimată acum un an la 1 miliard de dolari. De altlfel, luna trecută Forbes a dezvăluit că întreaga avere a Jessicăi se ridică la peste 200 milioane de dolari, ea fiind inclusă pe această cale în topul celor mai bogate femei independente ale Americii.

Sursa: divahair.ro

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>