Casă și grădină, Grădină

Flori de grădină care înfloresc tot anul

Distribuie articolul pe:

 

   Îţi doreşti o gradină viu colorată tot anul?Iată câteva flori de grădină care înfloresc tot anul și care-ți bucură privirea cu un peisaj de poveste.

Există câteva flori care pot rezista atât în lunile calduroase de vară, cât și în cele friguroase de iarnă.

 

Crizantemele .Sunt unele dintre cele mai comune flori, la care poți apela cu încredere. Au mii de specii, iar asta le garantează și o varietate enormă de culori și forme. În plus, sunt atât de populare încât până și culoarea lor are semnificații diferite. Sunt adesea oferite pe post de dar, putând să transmită sentimentele unei persoane față de alta: roșul înseamnă dragoste, galbenul înseamnă dragoste desconsiderată, iar albul înseamnă dragoste loială.

 


garoafeGaroafele
. Sunt o altă specie de flori de care te poți bucura tot anul, sezon după sezon. Tulpinile lor sunt perfecte dacă vrei să le iei în considerare pentru a face un buchet. Și deși garoafele nu au o singură nuanță, ele pot fi colorate astfel: unele dintre culorile cele mai comune sunt: roz (simbolizează dragostea mamei), roșu deschis (admirație), roșu închis (dragoste profundă) și alb (iubire pură).

 

 


steluteSteluţele
. Steluța sau ochiul boului de munte,cum mai este cunoscută, este o specie de plantă perenă sub formă de tufă, ce poate fi crescută pe tot parcursul anului. Atrage numeroși fluturi și este un mare plus pentru orice grădină.

Sursa:clickpentrufemei.ro

 

 

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>