Divertisment, Filme

Filmele de animaţie aşteptate în 2015

Distribuie articolul pe:

minions_2015

În ultimii ani, filmele de animaţie au început să se adreseze unui public semnificativ mai numeros, inclusiv adulţii fiind încurajaţi să vizioneze o astfel de producţie. Cu toate că numărul producţiilor de animaţie este semnificativ mai mic decât pentru alte genuri de filme, totuşi aproape în fiecare lună există ocazia de a vedea un astfel de film. Iată cele mai interesante filme de animaţie care merită să fie urmărite în acest an:

Home.

Homne spune povestea unei colonizări a Pământului de către rasa extraterestră Boov, care îşi caută o nouă casă. Planul rasei este mutarea tuturor locuitorilor planetei, pentru o mai bună organizare, însă o fată pe nume Tip reuşeşte să scape. Aceasta interacţionează cu Oh, un membru al rasei Boov care este alungat de semenii săi, iar cei doi au parte de numeroase aventuri.

Tinkerbell and the Legend of the NeverBeast.

Seria de animaţii Tinkerbell continuă cu o nouă producţie, care spune povestea prieteniei dintre Clopoţica şi o misterioasă creatură gigantică. În urma acestei prietenii, siguranţa zânelor ar putea fi în pericol, astfel că acestea pun la cale un plan de răpire a acestei creaturi. Prin urmare, Clopoţica se va afla în dificila ipostază de a alege între zâne şi noul ei prieten.

Inside Out.

Inside Out spune povestea unei fetiţe pe nume Riley a cărei viaţă este bulversată de mutarea familiei de la Minnesota în San Francisco. Schimbarea este reliefată de discuţiile dintre patru stări de spirit ale fetiţei, Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria, care se ceartă şi încearcă să găsească metode de colaborare pentru a trece peste acest impas. Obiectivul acestora este ca Riley să revină rapid la o viaţă normală şi să-şi facă noi prieteni la San Francisco.

Minions.

Probabil cea mai aşteptată animaţie a anului este Minions, un film desprins din celebrele producţii Despicable Me. De data aceasta, minionii sunt personajele principale ale animaţiei, care se concentrează pe istoria lor. Astfel, aflăm că minionii au vrut să lucreze pentru cei mai mari ticăloşi, dar nu au reuşit să-şi îndeplinească obiectivul.

Pixels.

Pixels spune povestea unei invazii extraterestre a Pământului, moment în care preşedintele Will Cooper solicită ajutorul prietenului său din copilărie Sam Brenner pentru a concepe un plan de luptă. Acesta apelează la mai mulţi gameri cu ajutorul cărora va înfrunta rasa extraterestră pentru a salva Pământul.

Maya The Bee Movie.

În vara acestui an poţi urmări la cinema şi producţia Maya The Bee Movie, care spune povestea unei albine pe nume Maya care se împrieteneşte cu viespile, în ciuda restricţiilor impuse de albine. Lucrurile se precipită în momentul în care jeleul Regal este furat, întrucât viespile sunt principalele suspecte, iar albinele consideră că Maya a conspirat alături de acestea. Pentru a-şi dovedi nevinovăţia, Maya porneşte într-o călătorie spectaculoasă alături de prietenul ei, Willy.

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>