Divertisment, Filme

Filme romantice recomandate în 2016

Distribuie articolul pe:

The ChoiceAnul 2016 se anunță a fi un an plin de filme. Astfel, pentru cei romantici prezentăm câteva titluri care vor face să privești dragostea cu alți ochi.

1. The Choice

Un film romantic, dar și amuzant despre momentele care îți definesc viața și cum reușești să lupți pentru a-ți salva relația, trecând prin tot felul de încercări. Filmul este o adaptare după romanul omonim al lui Nicholas Sparks. Din distribuție fac parte actori precum Alexandra Daddario, Teresa Palmer sau Maggie Grace.

2. How to be Single

O comedie interesantă cu Dakota Johnson și Rebel Wilson. New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche. În ”How to Be Single” toți acești oameni necăsătoriți trebuie să învețe cum să fie singuri și fericiți într-o lume în care definiția iubirii se schimbă în permanență. Orașul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracție pentru cei care vor ști să se bucure de moment.

3. Me Before You

Emilia Clarke și Sam Claflin sunt parteneri de scenă într-o poveste de dragoste inspirată din best-seller-ul lui JoJo Moyes. Will Traynor are un accident care îl țintuiește într-un scaun cu rotile, iar acest lucru îl transformă într-un om rece. Louisa Clark este angajată să aibă grijă de el. Will învață de la Louisa ce înseamnă optimismul și învață să trăiască din nou.

4. Already Tomorrow in Hong Kong

Jamie Chung și Bryan Greenberg formează un cuplu în realitate, așa că nu le e greu să intre în pielea a doi oameni care se iubesc. În ”Already Tomorrow in Hong Kong” însă, iubirea lor, care se consuma în vibrantul Hong Kong, nu –i prea norocoasă, cei doi întâlnindu-se în cel mai nepotrivit moment posibil.

5. The Perfect Match

Este un film cu o poveste veche: un tip care nu crede în dragoste și este un mare Don Juan. Prietenii îl provoacă să aibă o relație stabilă timp de o lună pentru a-i demonstra că se va îndrăgosti iremediabil.

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>