Divertisment, Filme

Fast & Furious 7 : un final modificat în omagiul lui Paul Walker

Distribuie articolul pe:

furios

   Fast & Furious 7 cunoaște în prezent un imens succes în sălile cinematografice. Realizatorul său, James Wan, explică cum scenariul a trebuit să fie modificat în urma decesului lui Paul Walker.

În timpul primului său weekend în cinematografe, Fast & Furious 7 a strâns mai mult de 360 milioane de euro la nivel mondial, precizeaza revista Variety. Acest considerabil success plasează superproducția pe al patrulea loc în realizările planetare din istoria cinematografiei, ceea ce încântă realizatorul de film James Wan, care a participat pentru prima dată în cariera sa la realizarea uneia dintre tranșe a francizei. În cursul unei întâlniri cu IGN, regizorul  chino -malaezian a explicat modul în care moartea actorului principal, Paul Walker, a schimbat activitatea echipei de producție. Inițial, Fast & Furious 7 trebuia să fie un fel de film pretext. Partea a șaptea ar fi trebuit să servească la introducerea Fast & Furious 8, a cărei intrigă va avea loc la New York. “Inițial, finalul pe care ni-l imaginasem a avut un obiectiv foarte sigur”,confirmă James Wan. El trebuia să stabilească viitorul univers al francizei Fast & Furious. Dar când s-a întâmplat tragedia, finalul acesta a devenit irelevant. Paul Walker moare în urma unui accident de mașină. După vestea morții sale, studiourile și realizatorul lucrează pentru a stabili un nou plan de acțiune.
furios1“Studiourile Universal au realizat cât de important a fost sa facă un film care să aibă un final și care să aducă omagiu lui Paul Walker”, explica James Wan. În ciuda stadiului avansat de producție, studioul  Universal dă cartea alba regizorului și a adăugat 55 milioane euro la bugetul inițial. Echipele sale lucrează din greu pentru a schimba scenariul și să-i ofere lui Paul Walker un sfârșit demn de numele său. Un final în care personajul se retrage în mod pașnic. Regizorul apelează la cei 2 frați ai actorului dispărut, pentru a completa munca cu efecte speciale. Rezultatul  –  criticii laudă filmul, sunt surprinși de calitatea acestui album, până și Hollywood Reporter vorbește chiar despre un „miracol tehnic”. Următoarea tranșă de aventuri a acestor nebuni ai vitezei va rula, din păcate, fără Paul Walker, dar ca un simbol a lui, vine fratele lui mai mic, Cody, caruia i s-a încredinţat acest rol. Prin urmare, Walker-ii vor continua să marcheze istoria Fast & Furious prin amprenta  lor.

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>