Divertisment, Vedete

Celebrităţi care şi-au schimbat numele real

Distribuie articolul pe:

Numeroase vedete au preferat să-şi schimbe numele lor fie pentru a se face cunoscute, fie pentru că numele lor real este prea complicat, greu de reţinut sau fie că pur şi simplu nu le este pe plac. Iată câteva celebrităţi care au ales un pseudonim în schimbul numelui dat la naştere.

miley-cyrus
Miley Cyrus.
În trecut pe Miley o cheama de fapt Destiny Hope Cyrus. Când a împlinit vârsta de 15 ani, Destiny Hope Cyrus a decis să-şi schimbe legal numele. Miley provine de la porecla pe care o avea în copilărie, familia şi prietenii obişnuind să-i spună Smiley, care apoi s-a transformat în Miley. Numele de Ray şi l-a însuşit din dragoste pentru tatăl său, Billy Ray.

Lady Gaga


Lady Gaga
 are un nume foarte lung în buletin: Stefani Joanne Angelina Germanotta. Transformarea numelui se datorează producătorului ei, Rob Fusari, care i-a trimis un mesaj în care îi vorbea de Radio Ga Ga. Schimbând sensul acestor cuvinte, de atunci Stefani Joanne Angelina Germanotta nu mai răspunde decât la numele „Lady Gaga”.

Katy Perry
Katy Perry 
– nume real Katheryn Elizabeth Hudson. De îndată ce a luat contact cu lumea tumultoasă a Hollywood-ului, vedeta şi-a schimbat numele în Perry, pentru că i se parea că numele „Katy Hudson” seamănă prea mult cu cel al actriţei Kate Hudson. Perry era numele de fată al mamei ei.

vin-diesel

Vin Diesel, pe numele său adevărat Mark Sinclair Vincent, nu s-a mulţumit nici el cu ce era scris în certificatul de naştere. A ales un nume mai dur, demn de un actor de acţiune. „Vin” este prescurtarea lui Vincent, iar „Diesel” era porecla dată de prietenii săi care obişnuiau să-i spună aşa, făcând referire la energia pe care o avea.

Nicolas_Cage
Nicolas Cage
, nepotul lui Francis Coppola, un celebru producător, a decis să-şi schimbe numele său real, Nicolas Kim Coppola, pentru a evita eventualele acuzaţii că a ajuns celebru datorită unchiului său Coppola. Numele Cage a fost ales din pasiunea sa pentru benzile desenate Marvel Comics, eroul său preferat fiind Luke Cage.

Elton
Elton John
, înainte de a deveni cunoscut întregii lumi, purta numele de Reginald Kenneth Dwight, însă artisul a simţit că acest nume nu îl reprezintă pe scenă. Fiind fan al cântăreţului Long John Baldry şi al saxofonistului Elton Dean, vedeta i-a ales ca sursă de inspiraţie şi astfel a apărut numele de scenă Elton John.

tom-cruse
Tom Cruise
 şi-a schimbat numele din Thomas Cruise Mapother la cererea primului său agent, Tom Gibson.

Eminem

Eminem. Pentru că iniţialele numelui său erau MM, Marshall Mathers III a vrut iniţial să devină cunoscut publicului sub pseudonimul M&M. Pentru că deja M&M devenise un adevarat brand de dulciuri, Marshall s-a mulţumit cu „Eminem”.

LORDE

 Lorde, pe numele ei adevărat Ella Yelich-O’Connor, este o vedetă de succes în peisajul muzical internaţional. Aceasta şi-a dorit un nume aristocrat şi a ales Lorde pentru a ilustra partea masculină a personalităţii tale.

Demi moore

Demi Moore este de fapt Demetria Guynes. Vedeta şi-a prescurtat prenumele şi a renunţat la numele de familie, păstrându-l pe cel al primului ei soţ, Freddy Moore.

Alte vedete care şi-au schimbat numele:

1. Lana Del Rey – Elizabeth Woolridge Grant,

2. Charlie Sheen – Carlos Irwin Estevez,

3. Nina Dobrev – Nikolina Konstantinova Dobreva,

4. Meg Ryan – Margaret Hyra,

5. Rihanna – Robyn Rihanna Fenty,

6. Snoop Dogg – Calvin Cordozar Broadus Jr.,

7. Bruno Mars – Peter Gene Hernandez,

8. Jay-Z – Shawn Corey Carter,

9. P. Diddy – Sean John Combs,

10. Akon – Aliaune Badara Akon Thiam.

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>