Familie, Sănătate

Ceapa verde şi efectele sale nebănuite asupra organismului

Distribuie articolul pe:

Ceapa verde este unul dintre cele mai bune alimente pentru organism. Conţine o serie de vitamine şi minerale care au efecte nebănuite asupra acestuia şi, potrivit specialiştilor, este indicat un consum destul de ridicat de ceapă verde.

ceapa

Aşadar, iată efectele nebănuite ale cepei verzi asupra organismului:

– Ceapa verde ajută la creşterea rezistenţei oaselor. Se pare că persoanele care consumă zilnic ceapă verde au şanse mult mai mici să sufere de fracturi ale oaselor, iar copiii au o viteză de creştere mai mare, după cum susţin specialiştii.

– Ceapa verde ajută foarte mult la creşterea imunităţii. Datorită conţinutului ridicat de Vitamina A şi Vitamina C, acest aliment ajută foarte mult în ţinerea la depărtare a virozelor şi a bolilor de sezon.

– Consumul de ceapă verde zilnic ajută la creşterea vitezei de gândire şi a celei de memorare, susţin specialiştii. Astfel se pare că persoanele care manâncă zilnic ceapă verde au o viteză de gândire cu 10% mai mare şi una de memorare cu 20% mai mare decât persoanele care nu consumă regulat ceapă verde.

– Ceapa verde asigură organismului un aport mare din mineralele necesare zilnic. Astfel, o ceapă verde asigură aproximativ 20% din aportul de potasiu necesar dar şi fier, calciu şi magneziu.

 Sursa: www.lyla.ro

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>