Familie, Pentru El

Ce nu trebuie să vorbească sau să facă un bărbat adevărat

Distribuie articolul pe:

barbatDoriţi să ştiţi ce nu trebuie să faca un bărbat adevărat pentru a arăta ca un gentelman în ochii prietenei sale? Psihologii americani oferă o listă cu mai multe întrebări eronate pe care, în opinia lor, un bărbat adevărat nu ar trebui să le adreseze unei femei cu care se întâlnește, sau recent s-a cunoscut, cu excepția cazului, desigur, dacă el vrea să arate în ochii ei că este un macho brutal, încrezător în sine și în acțiunile sale. E clar că unele sfaturi nu pot fi citite fără a schiţa un zâmbet, dar dacă să ne gândim mai bine, și în ele putem găsi un grăunte de adevăr.

1. Un bărbat nu ar trebui să ceară voie de la o femeie cu care s-a cunoscut recent, permisiunea să o sărute. În primul rând, majoritatea femeilor, chiar dacă îşi doresc asta, vor da un răspuns negativ. În al doilea rând, a da o astfel de întrebare, e ca și cum un copil mic cere permisiunea pentru ceva. Însă femeile nu sunt interesate de băieței!

2. Un adevărat bărbat nu ar trebui să întrebe când domişoara/doamna,cu care a ieşit la întâlnire, ar putea să se mai întîlnească cu el. Fiecare femeie vrea să vadă într-un bărbat, mai presus de toate, un lider care este capabil să țină situația sub control. Liderul nu va cere permisiunea de a flirta sau de a ieşi împreună la o plimbare,pur şi simplu va întreba dacă e liberă la momentul respectiv. Bărbatul este pur și simplu obligat să vorbească direct cu o femeie spunând ceva de genul:” Cred că ar trebui să ne mai vedem cât mai curând! Te sun mâine după-amiază, lasă-mi numărul tău de telefon.” Deasemenea, el va afla ce locuri doreşte ea să viziteze.

3. Un bărbat nu ar trebui să se laude în faţa unei femei cu casa sau mașina sa oricât de scumpe şi extravagante nu ar fi ele. În ochii fiecărei femei aceste fraze vor părea doar o tentativă jalnică de a o impresiona prin afişarea valorilor materiale. Un bărbat politicos ar trebui să știe că casa lui magnifică sau mașina scumpă, și așa ar putea să impresioneze o femeie, în cazul în care le vor vedea vreodată.

4. Dacă bărbatul doreşte să invite la o întâlnire o lady, atunci nu ar trebui să o întrebe ce face în seara asta. Este bine ca el să ia inițiativa în mâinile sale şi să ofere un program al serii viitoarei întâlniri, demonstrând astfel că el este capabil să-și asume responsabilitatea luării deciziilor în această viață.

5. Bărbatul galant nu ar trebui să întrebe o femeie dacă ei îi place de el, pentru că e una din acele fraze care pot depărta instantaneu atenția unei femei de la astfel de oameni. O aşa întrebare ar da de înţeles oricărei femei că nu sunteți sigur de sine. Un om timid, nu poate fi considerat un barbat adevarat!
barbat16. Un gentelman nu va cere explicaţii de la o femeie de ce ea nu a răspuns la mesajele sale. În primul rând, femeia va crede că el încearcă să o controleze, din cauza faptului că pune la îndoială viabilitatea proprie. În al doilea rând, această problemă poate provoca sentimentul de vinovăție al femeii, fapt care va duce la distanţarea relaţiei.

7. Un bărbat adevărat nu va întreba niciodata pe partenera sa cu câți bărbaţi sa întâlnit înaintea lui. Aceasta este principala întrebare la care fiecare femeie normală, în primul rând, va spune minciuni, și pe de altă parte, va simţi imediat că partenerul ei nu este sigur de sine, și, prin urmare, nu poate pretinde la numele de „macho”.

8. Un bărbat galant nu va face aluzie la o posibilă întâlnire cu femeia cu care tocmai s-a cunoscut. Cel mai  probabil se va confrunta cu o neînțelegere și nu va căpăta ajutor de la ea în această chestiune dificilă. Asta se va întâmpla nu din cauza că ea nu ar înţelege dorinţa bărbatului, dar datorită faptului că o femeie are nevoie de un bărbat adevărat care ar lua inițiativa în mâinile lui.

9. Un bărbat adevărat dacă a telefonat pentru prima oară la doamna cu care recent s-a cunoscut nu o va chema de îndată la întâlnire. Motivele sunt două: în primul rând, prin invitarea, la primul apel telefonic, la o primă întâlnire, un bărbat devine foarte previzibil. În al doilea rând, bărbatul pierde şansa ca şi ea să îl contacteze. Un gentelman doar se interesează despre treburile ei, dispoziţia ei. Apoi, va mulțumi pentru conversație, îşi va lua rămas bun și va promite că va mai telefona.

10. Bărbatul adevărat nu va vorbi de rău prietenii și prietenele partenerei sale, mai ales dacă nu cunoaşte pe nimeni din anturajul ei. Și, desigur, un bărbat adevărat, nu-şi va permite să facă remarci rele iubitei despre mama acesteia.

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>