Divertisment, Vedete

Au avut o copilarie săracă, iar acum au milioane.

Distribuie articolul pe:

 

Deşi pare greu de crezut, însă multe vedete de la Hollywood vin dintr-o familie săracă. Au cunoscut greutăţile încă din copilărie şi au dus-o foarte greu înainte de a cunoaşte faima mondială. Astăzi au vieţi pentru care sunt invidiaţi de o lume întreagă. Sunt celebri şi avuţi, putându-şi permite orice din punct de vedere financiar. Iată câteva personalităţi care au pornit de jos, din familii fără posibilităţi financiare.

1. Oprah Winfrey

PASADENA, CA - JANUARY 06:  Oprah Winfrey speaks onstage during the OWN: Oprah Winfrey Network portion of the 2011 Winter TCA press tour held at the Langham Hotel on January 6, 2011 in Pasadena, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Oprah este una dintre cele mai mari personalităţi de televiziune din lume, însă trecutul ei a fost unul extrem de dificil. S-a născut în Mississippi şi a a fost crescută de mama ei, fiind adolescentă atunci şi mai târziu de către tatăl ei în Tennessee. Ea a fost violată la vârsta de 9 ani, la 14 ani a rămas însărcinată, iar bebeluşul a murit. Copilăria ei a fost atât de săracă, încât bunica sa îi făcea haine din pânza de la sacii de cartofi. Dar a lucrat din greu şi lucrurile s-au schimbat după ce a fost angajată în Chicago la un post de ştiri. Oprah este acum una dintre cele mai bogate femei din lume.

2. Kate Winslet

Kate Winslet

Chiar dacă tatăl ei a fost actor, domnul Winslet a muncit din greu ca să aducă acasă suficienţi bani pentru mâncare. În copilăria ei, Kate şi-a văzut foarte puţin tatăl, deoarece acesta avea câte 3 slujbe pentru a-şi întreţine familia. Purtând astăzi haine numai de la designeri celebri, Kate a îmbrăcat în copilărie şi adolescenţă de cele mai multe ori hainele surorilor ei mai mari.

3. Celine Dion

Celine Dion

 

Celine Dion s-a născut în Canada, într-o familie fără prea mari posibilităţi, mai având încă 13 fraţi. Chiar dacă părintii ei erau muzicieni şi aveau un club de noapte, existau zile în care ei nu reuşeau să le asigure copiilor nici măcar minimul necesar, aceştia ajungând să se ia la bătaie pentru o bucăţică de pâine. Cantăreaţa îşi aminteşte că acasă atmosfera nu era un fericită. Acum Celine este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din lume.

4. Demi Moore

Demi Moore

Părinţii adolescenţi ai lui Demi s-au despărţit încă dinainte ca ea să se nască, iar tatăl vitreg, care a crescut-o, a avut joburi pentru care a fost nevoit să se mute împreună cu familia, în 30 de locuri, chiar înainte ca Demi să împlinească 13 ani. După o perioadă lungă în care au trăit într-un parc de rulote din New Mexico, Demi şi mama ei s-au mutat în Los Angeles. Demi a renunţat la liceu şi a urmat o carieră în lumea modei, ceea ce a condus-o către actorie, primind în scurt timp un rol în „General Hospital”.

5. Jim Carrey 

Jim Carrey

Când era mic,firma la care lucra tatăl său a dat faliment, motiv pentru care, din lipsa banilor, actorul a trebuit să renunţe la studii. Nemaiavând casă, familia lui Jim a locuit într-o rulotă şi chiar într-un cort.

6. Shania Twain

Shania Twain

Shania a crescut în Ontario, Canada, într-o familie foarte săracă. Situaţia ei s-a înrăutăţit când mama şi tatăl vitreg au murit într-un accident de maşină. Astfel, Shania a început să cânte prin barurile locale pentru a-şi întreţine fraţii şi surorile.

7. P Diddy

Combs poses at the premiere of "Get Him to the Greek" at the Greek theatre in Los Angeles

Pe numele său real Sean Combs, P. Diddy s-a născut în New York, de unde mama lui a fugit cu el atunci când tatăl lui a fost ucis. Pentru a-şi creşte fiul, mama lui a avut mai multe slujbe odată. Norocul i-a surâs lui Sean atunci când s-a angajat ca intern la casa de discuri Uptown Records.

8. Tom Cruise

Tom Cruise

Averea lui Tom Cruise este estimată la 250 de milioane de dolari, însă copilăria a petrecut-o în sărăcie, familia acestuia mutându-se de peste 15 ori, ajungând chiar şi în Canada – pentru că tatăl său îşi căuta un serviciu. După ce Tom a ajuns o persoană cunoscută şi-a angajat surorile să lucreze în echipă cu el.

9. Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker provine dintr-o familie numeroasă. Părinţii şi fraţii ei au trăit ani la rând din ajutoare publice şi au locuit în case care nu aveau nici măcar curent electric. Mama Jessicai a fost profesoară, iar tatăl şofer pe camion, părinţii fiind uneori nevoiţi să meargă la un cămin pentru a-şi hrăni copiii. La vârsta de 13 ani, vedeta a ajuns pe Broadway.

10. Johnny Depp

Johnny Depp

Pe când actorul avea şapte ani, familia sa se mutase deja de 20 de ori. Singurl „cămin” pe care îl cunoştea Johnny erau camerele de hotel. Problemele sale din acea perioadă l-au marcat, astăzi starul având pe trup urmele rănilor pe care şi le-a făcut singur, suferind din cauza problemelor de familie.

11. Hilary Swank

Hilary Swank

Actriţa a crescut săracă şi a povestit mai apoi că deseori alţi copii se luau de ea din cauză că familia ei nu avea bani. Când s-a mutat în Los Angeles împreună cu mama ei, cele două dormeau deseori în maşină.

12. Jay Z

Jay Z

Familia celebrului rapper era atât de săracă încât considera un lux până şi pâinea. Poate chiar sărăcia a fost cea care l-a împins pe Jay Z să-şi dorească întotdeauna mai mult şi să lupte până a obţinut totul.

13. Halle Berry

Halle Berry

Când vedeta avea doar patru ani, părinţii ei au divorţat. A rămas să locuiască cu mama şi fratele ei. O duceau atât de greu, încât au fost nevoiţi să doarmă în adăposturi pentru săraci.

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>