Divertisment, Vedete

Andreea Bălan a născut

Distribuie articolul pe:

andreea-balan

   Andreea Bălan a devenit pentru prima dată mămică, duminică (9 octombrie). Cu emoţii mari, cântăreaţa s-a internat la clinica privată încă de la primele ore ale dimineţii şi a ţinut totul secret. Solista este însoţită de iubitul ei, actorul George Burcea.
   Andreea Bălan (32 de ani) a filmat pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva” până spre finalul sarcinii și și-a făcut câteva fotografii pe care le-a publicat pe o rețea de socializare, unde a dat și vestea cea mare. ”Ultima filmare cu Ella în burtică. În 4 zile o voi ține în brațe. Abia aștept! Se mișcă și e nerăbdatoare să vină pe lume”, a scris cântăreața vineri. Duminică (9 octombrie), solista a născut în mare secret, o fetiţă, perfect sănătoasă. Ella are 3300 grame şi 48 de centrimetri şi a venit pe lume prin operaţie cezariană. Fetiţa a primit nota zece la naştere.
   Andreea Bălan va rămâne internată câteva zile la maternitate, unde are totul asigurat. Artista a luat 10 kilograme pe parcursul sarcinii şi mai mult ca sigur că nu va avea probleme în a le da jos. Şi acasă lucrurile sunt pregătite. Solista a pus la punct cam toate amănuntele privind nașterea fetiței sale şi a primit de la o firmă toate cele necesare bebeluşului. Micuța Ella are pătuț, cărucior şi câteva hăinuţe de început. 

Sursa: click.ro

Distribuie articolul pe:

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>