Știri

Vince Low, artist şi ilustrator care realizează portrete uimitoare

low5-copertaDacă luați o bucată de hârtie și, ca în copilărie, începeţi haotic să desenaţi dintr-o parte în alta, veți obține ceva de neînțeles.

Cu toate acestea, Vince Low, artist şi ilustrator, a însuşit această tehnică de desen creând, astfel, propriul stil.
Fără a lua mâinile de pe foaia de hârtie, artistul cu o precizie excelentă realizează portrete uimitoare de chipuri celebre.

Vince Low a muncit din greu până să devină ilustrator în Kuala Lumpur, Malaezia. El şi-a început cariera ca designer în fruntea unei echipe de creație, şi asta în ciuda dizabilității de care suferea. În tinereţe, Vince Low cu greu a învins boala care îl chinuia – dislexia, o dizabilitate a învăţării care poate afecta capacitatea unei persoane de a citi, scrie şi uneori de a vorbi.

Stilul Low este foarte unic prin faptul că creează ordine din haos, dând lucrărilor un fel unic de frumuseţe care nu pot fi copiate.

Proiectul său „Chipuri” a început atunci când a creat trei portrete ale unor personalităţi celebre care au suferit de dislexie: Pablo Picasso, Albert Einstein și John Lennon.

Mai jos vă prezentăm câteva din lucrările lui Vince Low.

low2lowlow13
low12
low11
low10

low9

low8
low7
low6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>